Association

Aalto Cocktailin tavoitteena on tuoda yhteen kaikki cocktaileista kiinnostuneet aaltolaiset ja edistää cocktail-kulttuurin tuntemusta Aalto-yliopistossa. Yhdistys järjestää Aallon opiskelijoille ja jäsenilleen cocktail-tapahtumia, kuten illanviettoja, juhlia ja perehdytyksiä. Hallituksemme koostuu niin teekkareista kuin kyltereistä mutta jäsenistöömme kuuluu myös vaihto-opiskelijoita.

Meiltä voi kysyä pitämään cocktailkoulua tai baaria polttareihin, vuosijuhliin, sitseille ja muihin tapahtumiin. Nappaa hihasta kiinni ja tule maistamaan esimerkiksi nimikkodrinkkiämme A! Cocktail.

IMG-20150922-WA0040

Aalto Cocktail brings together all the friends of cocktails in Aalto University. The association arranges hangout-nights and parties – all related to cocktails.

Onko sinulla kysymyksiä? Älä ujostele, kysy rohkeasti hallitusjäseniltä!
If you have some questions, don’t be shy, ask any board member for help!

Board 2015

Aaltococktailin cocktaillaseja on mahdollista vuokrata edulliseen hintaan, lisätietoa löydät täältä, Aaltococktail hires its cocktail glasses for an affordable price, more information can be found here:

Lasien vuokraus

_MG_5461